top of page

Usluge

01 Ugovorni računovodstveni paket

Naš računovodstveni ured Fedra posvećen je pružanju vrhunskih računovodstvenih usluga za mikro, mala poduzeća i obrte. S našim stručnim timom računovođa i dugogodišnjim iskustvom, nudimo sveobuhvatan spektar usluga koje vam mogu pomoći u postizanju uspjeha.

Pri ugovaranju paketa naših usluga nudimo:

1. Usluge računovodstva i knjigovodstva: Usluga bilježenja, klasificiranja i analiziranja financijskih transakcija i poslovnih događaja poslovnog subjekta. Ova usluga obuhvaća praćenje prihoda, rashoda, imovine i obveza kroz temeljne i pomoćne poslovne knjige, odnosno knjigu primitaka i izdataka, kako bi se omogućilo izvještavanje o financijskom položaju tvrtke. Pratimo potraživanja i obveze i vodimo evidenciju o plaćanjima. Pratimo zakonske propise i standarde kako bismo osigurali točnost i transparentnost vaših financijskih podataka.

2. Prijava poreza na dobit i dohodak: Porez na dobit odnosi se na porez koji poduzeća plaćaju na ostvarenu dobit, dok porez na dohodak obuhvaća plaćanje poreza na dohodak pojedinaca odnosno obrtnika. Obje vrste poreza imaju svoje specifične postupke prijave koje u cijelosti obavljamo za vas u skladu s važećim propisima i rokovima.

3. Financijsko izvještavanje: Izrada preciznih i informativnih financijskih izvještaja ključna su za praćenje financijskog stanja vašeg poduzeća i donošenje informiranih poslovnih odluka. Pripremamo za vas financijske izvještaje; bilancu i račun dobiti i gubitka, te vodimo brigu o pridržavanju računovodstvenih standarda i propisa.

4. Obračun plaća: Obračun plaće obuhvaća izračunavanje i obradu plaća zaposlenika, te izvještavanje u porezne svrhe kao i priprema naloga za isplatu.

Ova usluga uključuje izračunavanje bruto plaće na temelju ugovora o radu, radnog vremena, nadnica, bonusa i drugih primanja. Također obuhvaća obračunavanje poreza, doprinosa za mirovinsko i zdravstveno osiguranje i drugih odbitaka.

Uz našu stručnost i predanost kvaliteti, obećavamo vam personalizirani pristup i pažljivo slušanje vaših specifičnih potreba. Naš cilj je pružiti vam usluge računovodstva koje su prilagođene vašem poslovanju i doprinose vašem uspjehu.

 

Kontaktirajte nas kako bismo započeli suradnju i pomogli vam u postizanju financijske stabilnosti i rasta vašeg poslovanja. Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju i radujemo se što ćemo postati vaš dugoročni partner za sve vaše računovodstvene potrebe.

bottom of page