USLUGE

Individualna računovodstvena podrška

Razvili smo izvrsnu reputaciju brinući se o poreznim i računovodstvenim potrebama za širok spektar poduzeća i pojedinaca. Bez obzira trebate li pomoć u spajanjima i preuzimanjima, financijskom upravljanju, prijavama poreza ili nečem drugom, možete računati na nas za profesionalnu uslugu. Imamo bogatstvo informacija i radujemo se suradnji s vama.

Men with Calculator

POREZNO RAČUNOVODSTVO

Štedimo Vaš novac

Naši savjetnici pružaju individualizirane usluge kako bi Vam smanjili nesigurnost i stres. Uz dugogodišnje iskustvo, naši stručnjaci imaju znanje i stručnost za rješavanje bilo koje situacije.

Tax Income Reports

PODUZETNIČKO RAČUNOVODSTVO

d.o.o., j.d.o.o., obrti, ustanove, udruge

Bez obzira na vrstu poslovnog oblika koju imate ili ćete registrirati, naš tim stručnjaka pružit će najbolji način djelovanja. Opslužujemo klijente na širem zadarskom području s individualnim i poslovnim potrebama.

FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI

Bilanca, račun dobiti i gubitka, projekcije

Financijski izvještaji konačan su proizvod jednogodišnjeg rada jednog servisa. Ključan su element u poslovnom svijetu, a njihova točnost i pravovremenost od iznimne je važnosti. Pokazatelj su uspješnosti poslovanja. Prepustite izradu financijskih izvještaja u stručne ruke.

Financial Report

OBRAČUN PLAĆE I DRUGIH DOHODAKA

za sve vrste poslodavaca, uključujući i fizičke osobe

Obračuni plaća i drugih dohodaka sastavni su dio većine djelatnosti. Naš tim je pouzdan partner koji će vas pratiti u svim vašim računovodstvenim potrebama uključujući i obračune plaća i drugih dohodaka.

Financial Report

Ovdje smo da bismo pružili najbolje računovodstvene usluge našim klijentima, dajući im dugoročne strategije za poslovni uspjeh. Kontaktirajte nas još danas.