top of page
Image by Ian Schneider

NAŠE USLUGE

Ovdje smo da bismo pružili najbolje računovodstvene usluge našim klijentima, dajući im dugoročne strategije za poslovni uspjeh. Kontaktirajte nas još danas.

RAČUNOVODSTVO & KNJIGOVODSTVO

Bez obzira na vrstu poslovnog oblika koju imate ili ćete registrirati, naš tim stručnjaka pružit će najbolji način djelovanja sukladno hrvatskim zakonskim odredbama. 

 

INDIVIDUALNA SAVJETOVANJA

Na jednom mjestu nađite sve odgovore. Možete postaviti sva svoja poslovna pitanja i odmah dobiti odgovore. Javite nam se još danas!

POREZNO PLANIRANJE

Naši savjetnici pružaju individualizirane usluge kako bi Vam smanjili nesigurnost i stres. Uz dugogodišnje iskustvo, naši stručnjaci imaju znanje i stručnost za rješavanje bilo koje situacije.

FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI

Financijski izvještaji konačan su pokazatelj jednogodišnjeg rada jednog poduzeća. Ključan su element u poslovnom svijetu, a njihova točnost i pravovremenost od iznimne je važnosti. Pokazatelj su uspješnosti poslovanja. Prepustite izradu financijskih izvještaja u stručne ruke.

OBRAČUN PLAĆA & HONORARA

Obračuni plaća i drugih dohodaka sastavni su dio većine djelatnosti. Naš tim je pouzdan partner koji će vas pratiti u svim vašim računovodstvenim potrebama uključujući i obračune plaća i drugih dohodaka.

ADMINISTRATIVNA ASISTENCIJA PRI OSNIVANJU PODUZEĆA

Dajemo uslugu administrativne asistencije kod otvaranja poduzeća i na taj način vas oslobađamo stresa i neznanja u procesu. Vodimo vas do potpuno operativnog poduzeća, spremnog za vaše poslovanje.

Image by Nico Smit

Ugovori sastanak za službenu ponudu po tvojoj mjeri

Paper Cut

Povedite svoje poslovanje na viši nivo uz pouzdanog partnera

bottom of page