top of page

Naš put s pogledom naprijed

Početak priče

Svaki početak pa i naš, bio je pun odricanja i prekovremenog rada. Započeli smo svoj put 2009. godine, skromno u privatnome stanu i kovali planove za napredak i rast. U 2011. godini otvorili smo poslovni ured gdje je danas sjedište našeg poduzeća. Bio je to velik korak za nas kao i velika odskočna daska za profesionalni pristup klijentima. Otvaranjem ureda stvorili smo preduvjete za otvaranjem dodatnih radnih mjesta pa tako u našem uredu uz začetnicu Fedrine priče Danijelu Dellavia, možete naći samostalnu knjigovođu Luciju Čulina, administratoricu Anu Borgelott, te samostalnu računovođu Maju Miočić. S optimalnim brojem stručnog kadra i poslovnih procesa, uspijevamo zadržati visoki nivo kvalitete pružanja usluge.​

Pružamo usluge računovodstva i knjigovodstva, te obračun plaća za obrte i poduzeća u rastu i razvoju. Pomažemo poduzetnicima pružajući im brza, stručna i profesionalna računovodstvena rješenja.

Digitalizacija poslovanja

Kako bismo doprinijeli održivom poslovanju, u 2023. godini ukinuli smo ispis digitalno dostavljenih bankovnih izvoda i nastavljamo u tom smjeru sa računima. Ponosno možemo reći kako poslujemo sa pojedinim klijentima 100% digitalno, te neprestano tražimo načine za poboljšanjem poslovnih procesa.

​Koristimo prednosti računalne tehnologije i potičemo digitalizaciju poslovanja kako bismo održali visoke standarde rada. U tome nam doprinosi naš partner Seyfor d.o.o. i njihov software Minimax.

paperless

Doprinos u zajednici

Aktivno djelujemo kao član Udruženja računovođa pri HGK od 2020. godine. Glavni ciljevi rada Udruženja su unapređenje računovodstvene struke i suradnja s nadležnim institucijama u unapređenju propisa s naglaskom na uključivanje struke zadužene za provedbu predmetnih propisa.

HGK logo

U sklopu provedbe BOND2 projekta članovi smo Mreže mentora te provodimo mentoriranja za područje računovodstva i poreza.

Iza nas je više od 30 sati mentoriranja poduzetnika koji su se odazvali Pozivu na prijavu i izabrali Danijelu Dellavia za njihovu mentoricu. 

BOND 2 logo
HAMAG logo

Naš tim

Timski rad je jedan od najvažnijih aspekata uspjeha u bilo kojem području života. Kada radimo zajedno, možemo postići više nego što bismo mogli sami. Timski rad nas može učiniti i boljim ljudima. Kada radimo zajedno, moramo naučiti komunicirati i surađivati, prihvaćati kompromise. To su sve važne vještine koje nam mogu pomoći u našim osobnim i profesionalnim životima. U timu možemo učiti jedni od drugih i dijeliti svoje ideje. To nas može dovesti do novih rješenja i ideja koje sami možda nikada ne bismo pronašli.

Tim Fedra
Danijela Dellavia

Danijela Dellavia

Samostalna računovođa i CEO

dio tima od 2009.

Formalno obrazovanje:

Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec 1999. - 2003.

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija 2003. - 2007.

> stečeno zvanje diplomiranog ekonomista

 

"Nakon nepunih dvije godine rada kao zaposlenik na području standardizacije poslovnih procesa, 2009. godine aktivirala sam do tada neaktivno poduzeće u obiteljskom vlasništvu. Preuzela sam vodstvo i vlasništvo u naredim godinama i krenula sa ostvarivanjem svoje vizije uspješnog računovodstvenog ureda. Zalažem se za pošten rad, tehnološki napredak, uzajamno pomaganje i suradnju."

Lucija Čulina

Lucija Čulina

Samostalna knjigovođa

dio tima od 2018.

Formalno obrazovanje:

Ekonomska škola Zadar 2001. - 2005.

Ekonomski fakultet u Rijeci 2006. - 2012.

> stečeno zvanje magistre ekonomije

"U Fedri radim od 2018. godine. Motivira me kontinuirano učenje i rad s kolegama u pozitivnom okruženju. Radim s klijentima iz raznih djelatnosti i uživam u suradnji s profesionalnim i pouzdanim ljudima. Uživam raditi s klijentima koje odlikuju stručnost, marljivost, pouzdanost i dobra organizacija posla. Veselim se novim izazovima i usavršavanju."

Ana Borgelott

Ana Borgelott

Administrativna tajnica

dio tima od 2022.

Formalno obrazovanje:

Prirodoslovno-grafička škola Zadar 2010.-2014.

Pravni fakultet Split 2014. - 2018.

> stečeno zvanje stručnog prvostupnika javne uprave

"U Fedri sam okružena ljudima koji su strastveni u pomaganju klijentima. Imam osjećaj da moj rad ima stvarni utjecaj na njihovo poslovanje i živote.

Uvijek imam podršku kolega i vodstva, što mi omogućuje da se usredotočim na pružanje najbolje moguće usluge klijentima.

Fedra mi pruža priliku za učenje i rast, što mi pomaže da budem još bolja u svom poslu."

Maja Miočić

Maja Miočić

Samostalna računovođa

dio tima od 2023.

"Svaki dan je drugačiji. Dolaze novi klijenti, nove situacije. Moram biti brza i točna, ali i strpljiva i susretljiva. Volim kada se klijenti osjećaju da su u dobrim rukama. Zadovoljna sam što mogu pomoći drugima i što mogu raditi posao koji volim. U računovodstvenom uredu Fedra imam odlične kolege i šefa koji me podržavaju. Uvijek se trudim pružiti najbolju moguću uslugu svojim klijentima i da im pomognem da ostvare svoje poslovne ciljeve. "

Zajedno možemo raditi još bolje stvari

Misao vodija

Postojimo kako bismo osigurali da se sve Vaše poslovne odluke donose pažljivo, uzimajući u obzir Vaše najbolje interese. Spremni smo i sposobni služiti kao Vaš savjetnik, porezni smjerokaz i biti uz Vas na putu do uspjeha.

bottom of page