ZA ŠTO SE ZALAŽEMO

Stručni računovođe Vama na usluzi

Fedra d.o.o. knjigovodstvo i računovodstvo omogućuje Vam da se manje brinete o svojim troškovima i više se usredotočite na ono što je Vama doista važno. Na području Zadra i šire pružamo najbolje računovodstvene i porezne usluge od 2009. godine.

Business Handshake

NAŠ PUT

Sa pogledom naprijed

Fedra d.o.o. knjigovodstvo i računovodstvo započela je svoj put 2009. godine skromno u privatnome stanu. Kao i svaki početak i naš je bio pun odricanja i rada. U 2011. godini otvorili smo poslovni ured koji i danas ponosno koristimo. Bio je to velik korak za nas kao i velika odskočna daska. Otvaranjem poslovnog ureda stvorili smo profesionalno okruženje koje nam je bilo prijeko potrebno za potvrdu našeg profesionalnog pristupa svakom klijentu.

U 2011. godini proširili smo poslovanje sa novim radnim mjestom, dok smo 2014. godine otvorili treće radno mjesto. Sa optimalnim brojem stručnog kadra i sa optimizacijom broja klijenata, kao i poslovnih procesa, uspijevamo zadržati visoki nivo kvalitete pružanja usluge.

2017. godine svoje cjelokupno poslovanje smo maksimalno digitalizirali. Iako ima još puno mjesta za napredak, ostvarili smo osnovne uvjete za digitalno poslovanje. To smo postigli promjenom računovodstvenog softvera i odabrali novi Minimax, proizvođača Saop d.o.o.. Minimax nam omogućava online pristup sa bilo koje lokacije kao i povezivanje poduzetnika direktno sa njegovim poslovnim knjigama i računima. Postoji mnoštvo usluga u Minimaxu koji mogu pomoći poduzetnicima da poboljšaju svoje poslovanje, pa ga često naši korisnici prihvate kao vlastiti poslovni softver i koriste za izdavanje izlaznih računa ili vođenje materijalnog ili robnog knjigovodstva.

Čast nam je reći da smo u 2019. godini sa našim obiteljima proslavili 10. godina uspješnog poslovanja, te se veselimo narednim godinama koje dolaze i novim godišnjicama.

Iskoristit ćemo priliku i ovim putem zahvaliti se svim našim klijentima na dugogodišnjim suradnjama i međusobnom povjerenju koji se dokazuje iz dana u dan.

Economy News

POSLOVNA MISIJA

Pomažemo Vam u postizanju ciljeva

Svaki pojedinac i poduzeće imaju različite računovodstvene potrebe, a mi smo tu za sve izazove s kojima se možete suočiti. Fedra d.o.o. knjigovodstvo i računovodstvo spremno je služiti kao vodič za Vaše porezno planiranje i poslovno savjetovanje. Želimo Vam pomoći da donesete najbolje moguće odluke. Cilj nam je da naše personalizirane računovodstvene usluge i rješenja pomognu našim klijentima u upravljanju boljom financijskom budućnošću.