top of page

Individualno savjetovanje

Individualno savjetovanje omogućuje prilagođeno rješenje za specifične potrebe klijenta.

  • 1 h 30 min
  • 100 euros

Opis usluge

Individualno savjetovanje omogućuje prilagođeno rješenje za specifične potrebe klijenta. Nađite odgovore na jednom mjestu. Analizirat ćemo situaciju i ciljeve te pružiti personalizirane smjernice i strategije. ​Savjetom vam pomažemo identificirati i smanjiti nepotrebne troškove, porezne olakšice, a točnom informacijom izvršavate svoje porezne obveze. Odgovore na sva pitanja, s naglaskom IZ PRAKSE, možete saznati 1 na 1 savjetovanju u trajanju od 90 minuta. Stručnost i ažuriranost: redovito se educiramo i pratimo promjene u poreznim propisima, računovodstvenim standardima i poslovnim zakonima. Stoga, klijenti mogu biti sigurni da će dobiti stručne savjete utemeljene na najnovijim informacijama i najboljoj praksi. Smanjenje stresa i oslobađanje vremena: Korištenje individualnog računovodstvenog savjetovanja oslobađa vas potrage i filtriranje tone dostupnih podataka, smanjuje stres i omogućuje vam da se usredotočite na druge važne aspekte poslovanja ili osobnih ciljeva. ​Uz sve ove prednosti, individualno računovodstveno savjetovanje pružit će vam dodatnu sigurnost, povjerenje i stručnost u postizanju financijske stabilnosti i uspjeha.


Politika otkazivanja

Promjena ili otkazivanje usluge individualnog savjetovanja moguće je bilo kada prije zakazanog termina, pod uvjetom da to učinite 2 radna dana prije početka savjetovanja. U tom slučaju, izvršit ćemo povrat plaćene naknade. Dostupnost za ponovno zakazivanje ovisit će o dostupnosti slobodnih termina. Otkazivanje usluge nakon roka iz 1. stavka naplaćuje se u punom iznosu. Ne vršimo povrat novca. Ako se na zakazani termin ne pojavite (bilo online ili osobno) plaćenu naknadu ne vraćamo.


Kontakti

  • Fedra d.o.o.

    Ulica Zrinsko Frankopanska 20c, Zadar, Croatia


Najdetaljnije savjetovanje za poduzetnike početnike kao što sam i ja sam. Danijela mi je odgovorila na sva moja pitanja vezana uz financije za poduzetnike, porez, doprinose, izradu računa, i pored toga dala još puno drugih savjeta što i kako raditi u praksi. Vjerujem kako ću i sljedeći puta kad budem imao bilo kakvo pitanje, opet doći na savjetovanje kod nje.

Jurica Krajačić

bottom of page